Υλικά ταπετσαρίας επίπλων, αυτοκινήτων, στρωματοποιίας (στρώματα), επιπλοποιίας, αφρολέξ, χαλιά, σκαμπό ,τραπέζια, πόδια μεταλλικά - ξύλινα, εργαλεία, μηχανήματα, υφάσματα, δέρμα, τεχνόδερμα, μαξιλάρια.

Μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των υλικών ταπετσαρίας επίπλων, αυτοκινήτων, στρωματοποιίας και επιπλοποιίας την τελευταία δεκαετία. Έχουμε επιλέξει για σας υλικά, όπως αφρολέξ, πολυεστερικά υλικά, δέρματα, τεχνοδέρματα, υφάσματα, δερματίνες, καμπαράδες, μηχανισμούς κρεβατιών, στρώματα, μαξιλάρια, μεταλλικά – ξύλινα πόδια, σκαμπό, χαλιά, τραπέζια κ.α. τα οποία προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές και είναι άμεσα παραδοτέα στον πελάτη με πιστοποιητικά ποιότητας ISO 9001.

Βασικό πλεονέκτημα των υλικών της εταιρίας έναντι των υπολοίπων υλικών που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι ότι αποτελούν έξυπνες και έτοιμες λύσεις στα καθημερινά προβλήματα κατασκευής σαλονιών, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στον κατασκευαστή το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο μικρότερο χρόνο παραγωγής.

Η εταιρεία την τελευταία πενταετία προχώρησε στην απ’ ευθείας διανομή των προϊόντων της στους κατασκευαστές. Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης είναι η ταχύτερη εξυπηρέτηση και η άμεση επαφή με τον τελικό καταναλωτή.

Εξαιτίας της παράκαμψης των μεσαζόντων ( τα υλικά διοχετέυονται απο τον παραγωγό απ’ ευθείας στον καταναλωτή ), εξασφαλίζεται μία μείωση των τιμών έως και 30% από αυτές που επικρατούν στην αγορά.

Σημαντικότερο πλεονέκτημα της JGS Α.Ε. αποτελεί η δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης των πελατών, από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν από κοινού τα όποια προβλήματα προκύψουν κατά την παραγωγή.

Η JGS Α.Ε. αναπτύσσεται διαρκώς προσπαθώντας να δώσει μια ολοκληρωμένη λύση παροχής υπηρεσιών που χρειάζεστε από τον προμηθευτή – συνεργάτη σας, υπερπηδώντας την απλή και απρόσωπη μεταπώληση κάποιων υλικών.

υλικα ταπετσαριας επιπλων

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Βύρωνος 52 & Στουρνάρα, Ζεφύρι

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ : 210-2470358, 210-2470207, 210-2470334, 210-2470319
Fax : 2102484264
Email : info@jgs-sa.com

EnglishΕλληνικά